• darkblurbg

Ski Resort Saint Martin de Belleville

Be My Guest.

In Ski resort Saint Martin de Belleville zijn geen lawaaierige discotheken, maar juiste gedempte stilte van de kerstdorpen uit onze jeugd. Dit authentieke dorp is een ideale uitvalsbasis voor de snelle toegang tot het grootste skigebied ter wereld.

Er zijn 600 km aan pistes van Les 3 Vallées. Neem de Sint Martin skilift en beslis waar u naar toe wilt skiën. Naar Meribel, Les Menuires of verder doorgaan richting Val Thorens of Courchevel.

Vanuit het appartement staat u direct bij de skilift en de pistes. De Belleville-vallei is volledig verbonden met het skigebied Les Trois-vallee, wat betekent dat skiërs die in een van de kleinere resorts verblijven, alle drie de valleien van het skigebied in één dag zonder gedoe kunnen ervaren! Van gemakkelijke tot moeilijke afdalingen, er is voor elk wat wils, zodat zowel ervaren skiërs als beginners kunnen genieten van een tocht door de valleien

De 3 valleien profiteren van uitstekende een sneeuwdekking. Het minimale hoogteniveau voor skiën is 1300 m en het maximum is 3230 m.

Grote kans dat u veel zin krijgt om in dit kleine dorpje, dat op 1.450 m hoogte aan de ingang van de Vallée des Belleville ligt, uw koffers neer te zetten in ons prachtige appartement.

 

 

 


social media


Reis Informatie Saint Martin de Belleville.

plattegrond