• darkblurbg

Ski pass Saint Martin de Belleville

SKIPASSEN

Bij het kopen van skipassen moet u allereerst kiezen tussen een ‘Full Three Valley’ skipas of de kleinere en goedkopere lokale ‘St Martin / Les Menuires’ pas.

LAAT ONS HELPEN BIJ UW BESLISSING!

Als u een gemiddelde tot ervaren skiër of snowboarder bent, raden we u ten zeerste aan iets meer uit te geven voor de volledige 3-dalpas die u toegang geeft tot alle skigebieden in de 3 valleien en een skigebied van meer dan 600 km.

Het is ook geweldig omdat je je geen zorgen hoeft te maken over skiën in een gebied waar je geen pas voor hebt en het geeft je veel opties, bijvoorbeeld skiën in de bomen van Meribel als het mistig en sneeuwt of naar Val Thorens gaat voor een adembenemend uitzicht op een zonnige dag! Daarom is het misschien zelfs de moeite waard voor u als beginner tot gevorderde skiër / snowboarder.

Voor absolute beginners is een lokale pas meestal voldoende. Als je skilessen hebt geboekt, raden we je aan eerst met je skischool te praten voordat je een skipas aanschaft.

 

DUO:

De Duo-korting wordt toegekend wanneer twee personen hun 6-daagse skipassen samen kopen.
Houd er rekening mee dat je niet samen hoeft te skiën om de Duo-pas te gebruiken.

TRIBU:

De Tribu-korting wordt toegekend wanneer drie of meer (!) Mensen hun 6-dagpassen samen kopen.
Nogmaals, u hoeft niet samen te skiën om de Tribu-pas te gebruiken.

FAMILIE:

De gezinspas wordt gegeven aan twee volwassenen en hun twee of meer (!) Kinderen. De kinderen moeten jonger zijn dan 18 jaar om een ​​gezinskaart te krijgen.

KIND:

Kinderpassen worden gegeven aan kinderen van 5 tot 12 jaar. Een identiteitsbewijs kan nodig zijn.