• darkblurbg

Ski trip St Martin de Belleville


Skien

Ontdek de winterse natuur en ongerepte plekken door een ski trip St Martin de Belleville te plannen buiten de pistes te skiën of langs de 600 km geprepareerde pistes te skiën.

 

Wandelen en sneeuwschoenwandelen

De Belleville-vallei biedt een mooie omgeving voor wandelen en sneeuwschoenwandelen. Tijdens het winterseizoen kan je de gemarkeerde paden gebruiken om de vallei te ontdekken. Er zijn skischolen die sneeuwschoenwandelexcursies aanbieden.

Hondenslee rijden

Gedurende het winterseizoen kunt u de hondenslee proberen. Je kunt kiezen voor een lange of korte rit. Dit is een magische ervaring en daarom leuk voor jong en oud. Bij het toeristenbureau vindt u nadere informatie.

Langlaufen

Degenen die een energieker tijdverdrijf willen, kunnen langlaufen. Er zijn 28 km gemarkeerde langlaufpistes in de vallei. Deze liggen  tussen Saint Martin de Belleville en Les Menuires.

Sleeën

Er zijn twee rodelbanen in de vallei, een in Les Menuires en een in Val Thorens (waar de rodelbaan begint op 3000m en 5 km lang is). Met andere woorden genoeg keuze voor iedereen.

Daarnaast kunt je erop uit trekken op een quad of buggy, een duik nemen in het zwembad, ontspannen en sporten of klassieke avondconcerten beluisteren. Een omgeving voor ieder wat wils.  Dus kom naar ons appartement! 

 


social media